До дня народження українського педагога,громадського діяча,директора відомої в Україні Авторської школи О.А.Захаренка учні 11 класу разом із класним керівником Лідією Петрівною Савченко провели круглий стіл «Загальнолюдські цінності О.А.Захаренка». Гостем заходу став заслужений працівник культури Волков Михайло Костянтинович.Під час конференції згадали біографію Олександра Антоновича.Гімназисти обговорили основні цінності,які повинен мати кожен громадянин,аби громадянське суспільство володіло високим рівнем свідомості та культури.
Совість,турбота,патріотизм як світле почуття,яке кличе на подвиг.Скромність,яка ніколи не вадить людині,та найбільше багатство -здоров’я.Толерантність,яку мають виховувати змалечку.Культ знань -заповітна мрія кожного вчителя,честь та законослухняність.Гумор,чистота,порядок,культура та менталітет.Кохання-чисте та прозоре скло.
Учні також зосередили увагу на словах О.А.Захаренка -«Життя коротке» та взяли до уваги поради як його прожити.Переглянули відеоінтерв`ю,в якому педагог зазначив,що найбільший капітал -діти!
Тому нехай переважають гарні справи, і ми будемо порядними громадянами,адже звички переростають у норми людського буття,як стверджував педагог!

Залишити відповідь

Увійти за допомогою соц мереж: